Este oficial, conducerea Pro Tv renunta la Mihai Petre. Anuntul a fost facturi vineri, 9 octombrie printr-un comunicat lansat de postul de televiziune. Se pare ca decizia a venit in urma unei strategii privind schimbarea sensului dinamicii de la masa juriului. In locul lasat liber de Mihai Petre va veni frumoasa Alexandra Dinu, fosta sotie al lui Adrian Mutu.

Intru-un interviu recent pentru click.ro, intrebat daca crede ca show-ul va fi afectat de plecarea lui, Mihai Petre a decalarat: “Nu sunt în măsură să spun eu asta. Publicul decide, am și eu fanii mei. Rămâne să vedem ce va fi, sunt și eu curios să văd. Voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Și formatul în sine, și echipa, și stația, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toți din echipă.

Petre a jurizat în ultimele două sezoane alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra. A revenit, din nou la masa juriului, după patru ani de la prima plecare, din 2014. În 2018, se întorcea pe locul lăsat liber de Mihaela Rădulescu.